Betaalmogelijkheden


Indien u een PayPal account heeft, kunt u bij ons ook betalen via PayPal. Betalen met PayPal is snel, eenvoudig en veilig.

Met PayPal kunt u overal ter wereld betalen, zelfs zonder dat u daarvoor een pas of code nodig heeft. Het enige dat u nodig heeft zijn u inloggegevens van PayPal.

Uw order word direct in behandeling genomen nadat de betaling is afgerond. Wij zien uw betaling immers als definitieve bevestiging.

Voor meer informatie over PayPal, zie www.paypal.com

 

Wist u dat u PayPal direct aan uw bankrekening kunt koppelen? Indien u geen PayPal saldo heeft, zal PayPal het bedrag van uw rekening afschrijven


Als u er voor kiest om het bedrag van de bestelling over te schrijven op onze rekening, vindt u op de bevestigingsmail alle bankgegevens van PETTER creations.

 

Let op: de betaling dient binnen 5 werkdagen na bestelling binnen te zijn, anders vervalt de bestelling. 

 

PETTER creations heeft de RABO bank als bankrelatie.

IBAN: NL09RABO0312211562 


 Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

 

Kijk voor meer info even op de website van Ideal